Sinterklaas Organisatie
2016

Leden van de organisatie

Rimke Nooter

Voorzitter / financiën / facilitair, logistiek

Achtergrond en werkzaamheden

Na mijn opleiding Toerisme en Recreactie heb ik 5 jaar in Spanje gewoond en gewerkt. Na mijn terugkomst in Nederland actief geweest bij JCI Flevoland, waar ik veel events organiseerde voor goede doelen. Wanneer ik mag organiseren en regelen ben ik in mijn element dus ook qua werk ben ik mij gaan richten op events. Daarom ook Master in Event Management gedaan bij Harry de Winter, de goeroe op gebied van events. Sinds 2013 actief in de werkgroep Sinterklaas Intocht Lelystad en sinds 2016 ben ik voorzitter. 

Het gedeelte van de aankomst in Batavia Haven valt in mijn takenpakket en verder eindverantwoordelijk voor de gehele intocht. 

Martine Boering

Vice-voorzitter / entertainment

Achtergrond en werkzaamheden

Carola Teunissen

Communicatie, marketing / secretarieel

Achtergrond en werkzaamheden

Vanaf mijn 14e jaar ben ik zwarte piet. Het ultieme is meedoen aan de intocht. Ik doe dit al heel wat jaren en sinds 2015 ben ik lid van de organisatie. 15 jaar ervaring als beroepsofficier bij de Koninklijke Landmacht, 10 jaar een eigen bedrijf en jarenlang secretaris en voorzitter bij een basketbalvereniging hebben me geleerd dat communicatie en samenwerking de sleutels zijn voor een goede organisatie. 

Met veel plezier ren ik me op de bewuste dag de benen onder het lijf vandaan met als beloning gloeiende kindergezichten en blije ouders. Ik ben eindverantwoordelijke voor Communicatie en Marketing. Tevens voer ik het secretariaat van de organisatie. Daarnaast ondersteun ik Janneke bij de organisatie rondom de Pieten en vrijwilligers.

Lotte Huisingh

Horeca, catering / communicatie, marketing

Achtergrond en werkzaamheden

Gestudeerd aan de Hoge Hotelschool Maastricht en Nyenrode Business Universiteit. Tijdens mijn lidmaatschap bij verschillende verenigingen en disputen, en als Marketing Manager bij een wereldwijde hotelketen, heb ik mijn grote liefde ontwikkeld voor het organiseren en uitrollen van evenementen.

Sinds 2015 ben ik actief in de organisatie van de Sinterklaas Intoch Lelystad. Mede door mijn achtergrond ben ik eindverantwoordelijke voor alle horeca gerelateerde werkzaamheden tijdens de intocht; tevens ondersteun ik Carola in communicatieve en marketing gerelateerde werkzaamheden.

Sandra ter Huurne

Entertainment / facilitair, logistiek

Achtergrond en werkzaamheden

Niet geboren, maar wel getogen Lelystedeling. Als bewoner van deze ondergewaardeerde stad wil ik me graag inzetten voor evenementen die wat meer jeu geven aan het polderse leven. Mijn jonge jaren in deze jonge stad en mijn studie (Religie & Levensbeschouwing aan de Vrije Universiteit) hebben mij doen inzien dat we samen verantwoordelijk zijn voor een leuke leefomgeving. 

In 2015 heb ik me daarom aangesloten bij de organisatie van hèt kinderfeest in Lelystad, de Sinterklaas Intocht. Hier ondersteun ik in de organisatie van entertainment, logistiek en facilitair gerelateerde werkzaamheden.

Janneke Mud-Vervelde

Entertainment / secretarieel

Achtergrond en werkzaamheden

Na mijn opleiding Toerisme & Recreatie afgestudeerd als Vrijetijdsmanager. Tijdens mijn opleiding heb ik een passie ontwikkeld voor het organiseren van evenementen en met name het managen van mensen rondom en tijdens het evenement. 

Al meer dan 10 jaar ben ik actief als zwarte piet bij o.a. de intocht van Sinterklaas in Lelystad en sinds 2015 ook actief in de organisatie. Met mijn ervaringen als zwarte piet en het managen van mensen, ben ik met veel plezier verantwoordelijk voor alle activiteiten rondom de vrijwilligers.