Sinterklaas Organisatie
2018

Leden van de organisatie

Miranda Decker

Vergetenwoordiging vanuit ECL

Ik woon al meer dan de helft van mijn leven met veel plezier in Lelystad. Gewerkt bij de gemeente, provincie en omgevingsdienst, en na overheidsdienst als zelfstandig adviseur mijn eigen bedrijf gestart in juridische advisering en mentor bij het Bureau voor Noordelijke Gemeenten.

Als vertegenwoordiger vanuit de ECL ben ik vooral belast met de juridische en proces gerelateerde zaken voor het organiseren van de verschillende evenementen van "algemeen belang". Dit jaar heeft de intocht van Sinterklaas vooral mijn aandacht. Met een fijne groep enthousiaste vrijwilligers, de Gordiaan markt en Hart voor Lelystad zijn we druk mee om er een mooi en veilig feest van te maken voor jong en oud!

Carola Teunissen


Vanaf mijn 14e jaar ben ik zwarte piet. Het ultieme is meedoen aan de intocht. Ik doe dit al heel wat jaren en sinds 2015 ben ik lid van de organisatie. 15 jaar ervaring als beroepsofficier bij de Koninklijke Landmacht, 10 jaar een eigen bedrijf en jarenlang secretaris en voorzitter bij een basketbalvereniging hebben me geleerd dat communicatie en samenwerking de sleutels zijn voor een goede organisatie. 

Met veel plezier ren ik me op de bewuste dag de benen onder het lijf vandaan met als beloning gloeiende kindergezichten en blije ouders. Ik ben eindverantwoordelijke voor Communicatie en Marketing.

Coby Doeksen

Toen mijn eigen kinderen klein waren stond ik ieder jaar vol verwachting op de komst van de stoomboot te wachten. Nu mijn kinderen groot zijn vier ik ieder jaar het Sinterklaasfeest met de kinderen in mijn groep op school. De spanning, de verwachting en het plezier is in al die jaren bij kinderen niet veranderd. Ook bij mij niet.

De intocht vind ik het hoogtepunt van het Sinterklaasfeest. Mijn hart gaat nog steeds sneller kloppen als ik in de verte de boot aan zie komen. Ik wil graag meewerken met de organistie van de intocht, zodat dit feest voor alle kinderen in Lelystad een hoogtepunt blijft!


Janneke Mud-Vervelde

Na mijn opleiding Toerisme & Recreatie afgestudeerd als Vrijetijdsmanager. Tijdens mijn opleiding heb ik een passie ontwikkeld voor het organiseren van evenementen en met name het managen van mensen rondom en tijdens het evenement.


Al meer dan 10 jaar ben ik actief als zwarte piet bij o.a. de intocht van Sinterklaas in Lelystad en sinds 2015 ook actief in de organisatie. Met mijn ervaringen als zwarte piet en het managen van mensen, ben ik met veel plezier verantwoordelijk voor alle activiteiten rondom de vrijwilligers.

Monique Tinholt

Beroep / Bedrijf

"Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem."

Amy Geerlings

Na mijn opleiding Marketing en Communicatie heb ik twee jaar gereisd. Na mijn reizen ben ik gesetteld bij Sensoor de Landelijke Luisterlijn als Administratief Medewerkster voor vestiging Lelystad en Hilversum. Dit werk past heel erg goed bij mij en ik vind het ook heel erg leuk om te doen! Ook ben ik veel bezig met het organiseren van evenementen, activiteiten en ben ik vaak op verschillende beurzen te vinden.

Vroeger vond ik Sinterklaas het aller leukste om te vieren omdat we dan heel vals mochten zingen. Ik was vaak in strijd met mijn broer met wie welk nummer mocht zingen, dat maakte het vaak ook wel erg leuk juist. Daarom leek het mij heel erg leuk om een stukje van mijn vrije tijd te besteden aan het mede-organiseren van de Sinterklaasintocht! Dit is toch altijd een groots evenement in Lelystad, voor jong en oud. Iedereen is vrolijk en de kinderen zijn in de zevende hemel, want ze mogen hun schoen zetten! Om de kinderen blij te zien is toch het allerbelangrijkste.

Thom Laagkemper

Als communicatiestudent zit ik veel in de online wereld. In deze zelfde online wereld zag ik een oproep van Miranda met de vraag wie het leuk vindt om mee te helpen met het organiseren en coördineren van de sinterklaasintocht in Lelystad. Dat leek mij erg leuk! In mijn tijd als communicatiestudent heb ik mezelf gespecialiseerd in de evenementenbranche. Dit heb ik gedaan met verschillende stages bij evenementenbureaus, een minor eventmanagement, een thuisstudie eventmanagement en door het meewerken voor/op verschillende evenementen. Betrokken zijn bij de (organisatie en coördinatie van) de Sinterklaasintocht is een grote eer. Samen met een geweldig team mag ik zorgen dat honderden kinderen en ouders een geweldige dag kunnen beleven. Het organiseren en coördineren van evenementen geeft mij echt een voldaan gevoel. Op naar weer een mooie sinterklaasintocht!

Johan

Beroep / Bedrijf

"Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem."