Sinterklaas Organisatie
2017

Leden van de organisatie

Martine Boering

Voorzitter / entertainment

Achtergrond en werkzaamheden

Sinds 2002 ben ik inwoner van Lelystad. Omdat ik graag een stuk deel wil uitmaken van de groei van deze stad ben ik op zoek gegaan naar evenementen welke nog konden uitbreiden of waarbij er binnen Lelystad een groot netwerk is opgebouwd.

Hierdoor sloot ik mij in 2012 aan bij de Sinterklaas intocht van Lelystad en de Nationale Oldtimerdag.

Omdat de Sinterklaas periode altijd al mijn favoriete periode in het jaar is geweest was het een logische stap dat ik voor dit evenement ben gegaan. Daarbij bood de intocht voor mij veel uitdaging in het organiseren van een evenement. Binnen de intocht is mijn verantwoordelijkheid de entertainment, het facilitair en het logistieke gedeelte. 

Carola Teunissen

Communicatie, marketing / secretarieel

Achtergrond en werkzaamheden

Vanaf mijn 14e jaar ben ik zwarte piet. Het ultieme is meedoen aan de intocht. Ik doe dit al heel wat jaren en sinds 2015 ben ik lid van de organisatie. 15 jaar ervaring als beroepsofficier bij de Koninklijke Landmacht, 10 jaar een eigen bedrijf en jarenlang secretaris en voorzitter bij een basketbalvereniging hebben me geleerd dat communicatie en samenwerking de sleutels zijn voor een goede organisatie. 

Met veel plezier ren ik me op de bewuste dag de benen onder het lijf vandaan met als beloning gloeiende kindergezichten en blije ouders. Ik ben eindverantwoordelijke voor Communicatie en Marketing. Tevens voer ik het secretariaat van de organisatie. Daarnaast ondersteun ik Janneke bij de organisatie rondom de Pieten en vrijwilligers.

Lotte Huisingh

Horeca, catering / communicatie, marketing

Achtergrond en werkzaamheden

Gestudeerd aan de Hoge Hotelschool Maastricht en Nyenrode Business Universiteit. Tijdens mijn lidmaatschap bij verschillende verenigingen en disputen, en als Marketing Manager bij een wereldwijde hotelketen, heb ik mijn grote liefde ontwikkeld voor het organiseren en uitrollen van evenementen.

Sinds 2015 ben ik actief in de organisatie van de Sinterklaas Intocht Lelystad. Mede door mijn achtergrond ben ik eindverantwoordelijke voor alle horeca gerelateerde werkzaamheden tijdens de intocht; tevens ondersteun ik Carola in communicatieve en marketing gerelateerde werkzaamheden.

Sandra ter Huurne

Entertainment / facilitair, logistiek

Achtergrond en werkzaamheden

Niet geboren, maar wel getogen Lelystedeling. Als bewoner van deze ondergewaardeerde stad wil ik me graag inzetten voor evenementen die wat meer jeu geven aan het polderse leven. Mijn jonge jaren in deze jonge stad en mijn studie (Religie & Levensbeschouwing aan de Vrije Universiteit) hebben mij doen inzien dat we samen verantwoordelijk zijn voor een leuke leefomgeving. 

In 2015 heb ik me daarom aangesloten bij de organisatie van hèt kinderfeest in Lelystad, de Sinterklaas Intocht. Hier ondersteun ik in de organisatie van entertainment, logistiek en facilitair gerelateerde werkzaamheden.

Janneke Mud-Vervelde

Entertainment / secretarieel

Achtergrond en werkzaamheden

Na mijn opleiding Toerisme & Recreatie afgestudeerd als Vrijetijdsmanager. Tijdens mijn opleiding heb ik een passie ontwikkeld voor het organiseren van evenementen en met name het managen van mensen rondom en tijdens het evenement. 

Al meer dan 10 jaar ben ik actief als zwarte piet bij o.a. de intocht van Sinterklaas in Lelystad en sinds 2015 ook actief in de organisatie. Met mijn ervaringen als zwarte piet en het managen van mensen, ben ik met veel plezier verantwoordelijk voor alle activiteiten rondom de vrijwilligers.